404 Burs | Ordulular Vakfı – Ordulular Birliği Hizmet Vakfı
16 Nisan 2014 Çarş. - 10:19:34

Burs

BAŞVURU DETAYLARI:

• Burs başvuru tarihi 09 Eylül – 05 Ekim 2013’tür.
  • OBHV Burs Başvuru Formu www.ordulularvakfi.org.tr adresimizden indirilip doldurularak online olarak ordulularvakfi2013@gmail.com adresine mailin konu kısmınaAd Soyad – İLÇE” yazılarak gönderilecektir. Örn: “Ahmet Ocak – ÜNYE” şeklinde. Bu başvuru formundaki bilgiler doğrulanmak amacıyla sonuçlar açıklandıktan sonra kazananlardan belgeler istenecektir. Şimdilik sadece internet üzerinden Başvuru Formunu göndermeniz yeterlidir.
  • Başvuru formunu bilgisayarınıza indirdikten sonra Excel belgesindeki boşlukları – açılan menülere dikkat ederek – bilgisayar ortamında doldurunuz.
  • Burs sadece İstanbul‘da 4Yıllık Lisans, Yüksek Lisans ve ya Doktara okuyan Ordulu öğrenciler içindir. Diğer illerden başvuru kabul edilmemektedir. (Nüfus cüzdanında kütüğü Ordu veya ilçelerinden biri olmalıdır.)
  • 2012-2013 Sezonunda vakfımızdan burs almış olanlar da aşağıdaki tüm belgelerle tekrar vakfımıza başvuruda bulunacaklardır.
  • Başvurular bittikten sonra Sitemizden mülakat için listeler yayınlanacaktır. Yine herkes ( Eski bursiyerler dahil ) mülakatlara katılmak zorundadır. Mülakat sonrası burs kazananlardan aşağıdaki evrakların orjinal halleri istenecektir.

KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLARIN GETİRECEKLERİ GEREKLİ BELGELER :

• Burs Başvuru Formu
  • Nüfus Kayıt Örneği – Aslı
  • Öğrenci Belgesi – Aslı
  • 2. Ve Üst Sınıflar İçin Transkript – Aslı (1.Sınıflar İçin LYS Sonuç Belgesi)
  • Bir Adet Fotoğraf
  • Aile İkametgâh Belgesi: Ailenizin oturdu evin ikametgah belgesinin kopyası.
  • Öğrenci Kirada oturuyor ise kira sözleşmesinin kopyası.
  • Taahhütname: Word Belgesi Formatında İndirip imzayın.

İndirilecek Belgeler

Muratpaşa Mahallesi Millet Cad. NO:22 Kat:4 Aksaray / İstanbul