21 Ekim 2014 Salı - 02:59:06

Burs

BAŞVURU DETAYLARI:

• Burs başvuru tarihi 08 Eylül – 15 Ekim 2014’tür.
  • OBHV Burs Başvuru Formu www.ordulularvakfi.org.tr adresimizden indirilip doldurularak online olarak ordulularvakfiburs@gmail.com adresine mailin konu kısmınaİLÇE - Ad Soyad” yazılarak gönderilecektir. Örn: “ÜNYE – Ahmet Ocak” şeklinde. Bu başvuru formundaki bilgiler doğrulanmak amacıyla burs sonuçları açıklandıktan sonra kazananlardan belgeler istenecektir. Şimdilik sadece internet üzerinden Başvuru Formunu göndermeniz yeterlidir.
  • Başvuru formunu bilgisayarınıza indirdikten sonra Excel belgesindeki boşlukları – açılan menülere dikkat ederek – bilgisayar ortamında doldurunuz.
  • Burs sadece İstanbul‘da 4Yıllık Lisans, Yüksek Lisans ve ya Doktara okuyan Ordulu öğrenciler içindir. Diğer illerden başvuru kabul edilmemektedir. (Nüfus cüzdanında kütüğü Ordu veya ilçelerinden biri olmalıdır.)
  • Başvurular bittikten sonra Sitemizden mülakat için listeler yayınlanacaktır. Herkes mülakatlara katılmak zorundadır. Mülakat sonrası burs kazananlardan aşağıdaki evrakların orjinal halleri istenecektir.

KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLARIN GETİRECEKLERİ GEREKLİ BELGELER :

• Burs Başvuru Formu
  • Nüfus Kayıt Örneği – Aslı
  • Öğrenci Belgesi – Aslı
  • 2. Ve Üst Sınıflar İçin Transkript – Aslı (1.Sınıflar İçin LYS Sonuç Belgesi)
  • Bir Adet Fotoğraf
  • Aile İkametgâh Belgesi: Ailenizin oturdu evin ikametgah belgesinin kopyası.
  • Öğrenci Kirada oturuyor ise kira sözleşmesinin kopyası.
  • Taahhütname: Word Belgesi Formatında İndirip imzayın.

İndirilecek Belgeler

Muratpaşa Mahallesi Millet Cad. NO:22 Kat:4 Aksaray / İstanbul