Burs Seferberliği

BURS SEFERBERLİĞİ

Değerli hemşerilerimiz.

Ordulular Vakfı olarak; üniversite çağındaki gençlerimize, eğitim destek hizmetleri vermeye devam ediyoruz. Kalite ve kariyer standartlarını yükseltecek etkinliklerle, onları hayata hazırlama gayreti gösteriyoruz.

Bu cümleden olmak üzere; yoğun ve yaygın bir burs seferberliği içindeyiz. İhtiyaç sahibi olanlara ekonomik destek sağlamak için, iyi bir burs bütçesi oluşturarak; daha fazla gencin elinden tutma hedefine ulaşmanın peşindeyiz.

2023-2024 Öğretim yılı; 9 ay, 1.250’şer liradan, kişi başı toplam 11.250-TL vereceğiz. Burs alacak öğrenci sayısını, oluşturacağımız bütçeye göre belirleyeceğiz.

15-30 Eylül tarihleri arasında, web sitemiz üzerinden başvurular alınacak. 1-15 Ekim tarihleri arasında ise, yüz yüze mülakatlar yapılacak.

Her bir öğrencimiz; sosyal, ekonomik ve akademik yönden değerlendirilecek. Aldığı puana göre, burs sıralamasına girecek.

Ekim ayının son haftasından itibaren, ödemeler başlayacak. Burs bütçesi arttıkça, burs verilecek öğrenci sayısı da puan sırasına göre artırılacak.

Bu hayır havuzunda; sizin, dostlarınızın ve yakınlarınızın da suyunuz bulunsun istiyoruz. Az-çok, bir-yarım demeden; kendinizden yahut çevrenizden, zekât ya da infak bütçenizden, aşağıda bilgileri verilen Vakıf hesabına, açıklama kısmına burs yazarak yatırmanızı bekliyoruz.

Ödemeler peşin ya da taksitli olabilir. Sizden gelecek bilgiye göre planlama yapılabilir.

Ordulu hemşerilerimizin, ortak hayrı ve ortak hizmeti olsun. Tutunmak için uzanan eller ile tutmak için uzanan eller, bu noktada buluşsun.

ORDULULAR VAKFI BURS HESABI

ALBARAKATÜRK ÜMRANİYE ŞUBESİ